További bútorok

*
A lakásban mindenütt bútorokkal találkozunk: nappaliban, hálószobában, előszobában, gardróbban és valamennyi helyiségben.

Elegáns nappalibútor, intarziás fésülködőtükör, könyvespolc fából vagy festett MDF-ből, antikolt felületű ágy és hálószobaberendezés, bútorok fürdőszobába, színes gyerekbútor, fényesre lakkozott mahagóni asztal, rusztikus kivitelű borospolc a pincébe, egyszerű gardrób laminált lapból, tölgyfa tálalószekrény - felsorolni is nehéz, mennyi minden kell egy ház berendezéséhez.

Cégünk belsőépítészekkel együttműködve szívesen részt vállal a berendezés megtervezésében, de hozott tervek alapján is vállaljuk egyedi bútorok elkészítését.

Kapcsolatfelvétel
Munkáink
Szolgáltatásaink
01
Igények felmérése

Egy rövidebb személyes találkozó, ahol megismerkedünk a megrendelővel, megbeszéljük, hogy körülbelül milyen feladatokat kell megoldani, milyen stílusban, milyen anyagokkal, milyen árfekvésben.

02
Előzetes tervezés

Hozott tervek megismerése, átgondolása a valós igényeket figyelembe véve; vagy új tervek készítése tervezőink bevonásával az egyedi igényeknek megfelelően.

03
Árajánlat készítése

Az előzetes tervek alapján részletes árajánlat készül az adott munkáról.

04
Gyártás előkészítése

Bejárjuk a helyszínt, egyeztetünk a többi kivitelezővel, kiválasztjuk a felhasznált anyagokat. Ezt követően végleges gyártmányterveket készítünk.

05
Gyártás

A gyártmánytervek alapján üzemünkben legyártjuk, felületkezeljük, összeszereljük a termékeket, koordináljuk a kapcsolódó termékek beszerzését.

06
Beépítés

Az ügyféllel és a társválallkozókkal való egyeztetés után kiszállítjuk és beépítjük az árut.

Minőség, megbízhatóság Munkánkkal szebbé tesszük környezetét

Mert sokoldalúak vagyunk, megoldásközpontúak és elkötelezettek. Nem termékeket akarunk eladni, hanem kiszolgáljuk az igényeket.

Tegyen egy próbát! Nézze végig galériánkat, használja kulcsszavas keresőnket! Ha talál olyant, ami egyezik a terveivel, akkor biztosan mi vagyunk a legjobb választás. Ha nem talál, akkor sincs semmi baj: az elképzelések arra valók, hogy egy jó csapat megvalósítsa azokat!

Nagyon egyszerűen: írjon levelet az info@timborfa.hu címre, vagy hívja Kárpáti Timótot a +36 20 912 7055 telefonszámon.

Kapcsolat
Tények számokban
1200
helyszín évente
68
párhuzamosan futó project
220 000
db csavar évente
300
m3 fa évente
Kapcsolatfelvétel
Kárpáti Timót
ügyfélekapcsolat, árajánlatkészítés

+36 20 912 7055
info@timborfa.hu

Bővebben
Kárpáti Szilárd
beszerzések, pénzügyek

+36 20 497 5466
timborfa@timborfa.hu

Bővebben